Espai Vital
C/Cervantes,1
08440 Cardedeu

ACTIVITATS

CLASSES


  • MANTENIMENT I DANSA
  • DANSA del VENTRE
  • BOLLYWOOD 
  • BALLANT la VIDA
  • LINDY HOP (Swing)
  • CLAQUÉ
  • PILATES

TALLERS


  • BALLANT ELS CICLES
  • BALLANT amb AFRODITA

LLOGUER D’ESPAIS

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

NOVETATS

QUI  SOM?

Als 9 anys vaig començar la meva formació en música, piano, cant i percussió i dansa Referent a la dansa, 1º amb dansa Clàssica, seguint amb Jazz, Claqué, Dansa Moderna i Contemporània, Contac-Improvisació, Expressió, i Consciència Corporal i balls de saló. He actuat com a ballarina en diversos musicals: Evita, i el “Diluvi que ve”, també en celebracions culturals… Vaig seguint forman-me en Stages de dansa a França, Alemanya, Suïssa, i Nova York. Als 34 anys vaig deixar de ballar per dedicar-me al treball interior de creixement personal a través de la respiració conscient (Rebirthing) i l’energia femenina, i va ser quan vaig iniciar la Dansa Oriental, i vaig descobrir el moviment dels 5 ritmes, i la Biodansa. Em vaig formar en Dansa Oriental amb Shokry Mohamed, Deborah, Lessya Star, i amb professors convidats a Bcn, com també alguns cursos de Bollywood.

Vaig cursar el Màster de Dansa Moviment Teràpia en la UB, i vaig continuar amb la “Fusió Duende” a Bcn, i des d’aquest moment vaig sentir el meu camí per començar la Formació en Dansa Duende, fent els 6 nivells, lambe, L’aler de la Dakini, i Amazones amb Yumma Mudra. Formació d’Expressió Corporal i Artística a Bcn y Madrid, amb Mercedes Ridocci. Molts seminaris i formacions dels 5 ritmes (amb Sangeet, Noelia, Wilhelm, Deborah). Formació de Swing fins P4. He fet Burlesque amb la Marina Salvador. Soc colaboradora en el moviment i dansa en els tallers de “Viviendo la mujer que soy”(desde 2012) i Sexualidad i Erotismo Femenino, que ha impartit Carmen Garcia Enguita a Málaga.

Professora de dansa des de 1978 en diferents modalitats de la dansa i en diversos escoles, estudis, i gyms de Bcn; en el 98, vaig començar a fer classes de dansa Oriental, i moviment expressiu dels 5 ritmes. Des de fa 25 anys ensenyo a ballar a l’escola de dansa a Cardedeu, en centres privats i cívics de Bcn i rodalies. He actuat en festes majors, privades, i en espectacles culturals en pobles de Catalunya:Tortosa, l’Ametlla de Mar, Cardedeu, Deltebre, Vilalba de Saserras, Castellar del Vallés…i amb alumnes., com també impartint classes a Centres privats i Civics: Granollers,Vilanova, Sabadell, etc..Vaig participar en l’espectacle de Dansa Duende “EL aliento de las Dakinis” a Salt (Girona) al 2010. Creadora de “Balla el teu cicle” moviment conscient d’energia femenina, referent al cycle menstrual i del taller:”El Somriure d’Afrodita”

Ara imparteixo classes de Bollywood, Dansa Oriental,Oriental Duende, Ballant la Vida (Expresan i ballant amb conciencia), i els tallers de: Balla el teu cicle i Despertant l’energia creativa Femenina a través del moviment i la dansa.

“El meu camí és “ser” amb el cos, el cor, el moviment, i la consciència;
present! viva! expressant, sentint, comunicant…!! ballant la vida!!”