Associació d’enamorats

del mar, la meditació, la natura

i la vida saludable.

EXPERIÈNCIES


LÚDIQUES

Informa’t sobre les nostres experiències mes lúdiques.

T’oferim sortides per disfrutar de la posta  de sol, sortides d’un matí o inclús de tot un cap de setmana.

 

MEDITACIÓ

  • Vivències personals i grupals
  • Moments d’introspecció
  • Tècniques i recursos per aplicar en el món quotidià.
  • Aprenentatge de navegació a vela si ho desitja.

 

FORMACIÓ

Classes particulars de vela. 

T’oferim classes particulars de vela a càrrec del nostre “capi”.

 

APROAM


Si llegiu “Antígona”, veureu que Sòfocles definia a l’ésser humà com “El ser capaç de travessar la mar grisa, a l’hora que bufa el vent de Sud i els seus tempestes, i que recorre el seu camí enmig dels abismes”.
Ruth i jo, fundadors de APROAM, hem creat aquesta associació amb la convicció que el mar és un espai de joc i on resulta possible encarar les nostres tempestes personals, apaivagar i fer les paus amb nosaltres mateixos. O, simplement, gaudir d’un espai il·limitat de llum i relaxació. El mar és moltes coses més, però, no importa com un ho gaudeixi, resulta reparador per a aquells que accedeixen a submergir-se en ell. T’animes?

Us proposem acompanyar-nos a través d’activitats que us ajudin a desconnectar de la rutina diària, relaxar-vos, créixer personalment, practicar mindfulness i establir vincles d’amistat, respecte i col·laboració entre els tripulants que durant uns dies seran la vostra família.

Tot això, prenent la llum i el mar com a fils conductors. Aprenent a gaudir-lo, respectar-lo i conservar-lo. Coneixent els ports que banya, les persones que els habiten i les seves històries i costums. Aprenent a navegar, a fer-ho a vela i a entendre els principis de la navegació. I a divertir-nos a la natura.

Els tripulants col·laborareu en les tasques del dia a dia a bord d’un veler, convivint en un ambient en què la cooperació i l’ajuda mútua resultin naturals. Explorarem platges, camins de ronda, i fons marins. Si és possible, contribuirem a alliberar-los de plàstics. Nedarem, farem pàdel-surf, snorkel …

Podràs participar de les nostres experiències com a associat temporal. Et volem conèixer i que ens coneguis personalment abans de participar-hi. Saber què busques i adaptar millor les nostres propostes a les teves necessitats.

Junts podrem ser millors i fer que el món també ho sigui. Aconseguirem que el mar només mostri el seu blau i la seva llum i que les tenebres de Sòfocles es quedin a terra. Volem conèixer-te.

 

Juli Dolz
President de

EL VAIXELL


BAVARIA 38

Et convidem a la nostra embarcació. És un veler de 38 peus, botat el 2004. Ideal per creuer i preparat per regates. Amb unes dimensions de gairebé 12 m d’eslora i 4 m de mànega, pot acollir confortablement a 8 tripulants, distribuïts en tres cabines dobles i una taula a la sala que pot usar-se com a llit doble. El seu motor de 55 CV i les seves veles li permeten realitzar travesses a 7-8 nusos sense esforços.
És com un bungalou flotant què cuidem i mimem. Està equipat amb cuina, nevera, televisió i un lavabo amb dutxa. Una altra dutxa addicional està instal·lada a la coberta.
A l’exterior disposem de matalassos. El seu tendal, el bimini, els protectors laterals i la capota anti-esquitxos ens permeten protegir-nos tant del sol com de mal temps. Per travessies amb llargues estades a port també podem transportar un equip d’aire condicionat portàtil.
Una zodiac amb motor de 2 CV i dues taules de pàdel-surf ens proporcionen mobilitat i diversió des de la zona de fondeig. També hi ha material per fer snorkel, encara que limitat.
El vaixell, revisat mecànicament cada any i sotmès a constant prova en regates, està equipat per a la navegació d’altura amb radar, AIS, plotter, balsa salvavides i tot el material de seguretat necessari.

QUI SOM


EL PATRÓ


Em dic Juli, tinc 55 anys i treballo com a enginyer industrial, gestionant projectes i equips de persones en plantes industrials.

Però en el mar sóc “el Capi”. Capità de iot i Patró Professional d’Embarcacions d’Esbarjo. Porto més de 5.000 milles navegades, gaudint d’incomptables nits estrellades, espectaculars albes i incomparables postes de sol. Solc navegar per la Costa Catalana i les Illes Balears, tot i que també he realitzat algunes incursions al Cantàbric i les Canàries.

En l’àmbit esportiu, he participat durant 8 anys en multitud de regates socials, així com algunes Ophiusas a Formentera. Ho he fet tant en solitari com formant equips de regates.

Al mar, sóc rigorós amb tot el relatiu a la seguretat i gaudeixo compartint els meus coneixements de navegació. Estimo cada onada que talla la meva proa i cada bri de vent que infla les veles.

Amb formació en Psicologia Integral i gràcies a la Patrona, tracto de dirigir les experiències a bord cap al creixement personal i la relació d’ajuda.
Sóc rigorós amb tot el relatiu a la seguretat al mar. Gaudeixo compartint els meus coneixements. I, per descomptat, a les meves tripulacions, ningú es queda enrere.

LA PATRONA


Amb 6 anyets em vaig iniciar en el món de la vela. Recordo que sortia a navegar en Optimist: em feia sentir viva i connectada amb la natura. Diverses situacions familiars van propiciar el meu allunyament del que era per a mi, en aquella època, un esport.
Vaig créixer, vaig estudiar magisteri i mentre treballava com a mestra vaig acabar els meus estudis de psicopedagogia. Vaig continuar estudiant i fins a l’actualitat sóc professora a la Universitat acompanyant als futurs mestres. Paral·lelament, la vida em va portar a iniciar un camí de creixement personal obrint-se per a mi l’exploració d’un món interior infinit, que he anat complementant amb diferents màsters i formacions. Vaig començar buscant “per quès” que es van anar transformant en “a el servei de què” i “des d’on ho viu”.
Per causalitat (tot i que per a mi, la casualitat no existeix), em vaig retrobar amb el mar i la navegació, i el que en un principi havia estat un esport s’ha convertit en un mitjà que em facilita la connexió amb mi mateixa, amb les meves emocions, el meu cos i el meu esperit. El navegar em proporciona l’estar aquí i ara connectada amb la meva essència i amb la natura, renovant la meva energia i la meva passió per la vida.
I quin millor goig que poder embarcar-nos amb tu i compartir experiències i vivències úniques … en què tots sumem.

CONTACTE


659 21 20 16

contacte@aproam.es

@aproam21

Aproam Associació